Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,

In het begin van de bloeiperiode van de afdeling Datacommunicatie, wat later de Divisie Networks zal worden, moest er natuurlijk ook geworven worden. En tja als de markt groeit dan is vaak ook de arbeidsmarkt erg krap.
Niet getreurd, immers Joop had met zijn pijp toch wel iets van een leraar, dus mikten we om diverse redenen op jong aanstormend, ambitieus net afgestudeerd talent. Tijdens de wervingsgesprekken deden Joop en ik stelselmatig rollenspellen om de jonge honden te testen op standvastigheid, attentie en flexibiliteit.

En gesprek zullen Joop en ik nooit vergeten. Dat met Leo van Selm. Een aardig joch, toen zeker en nu nog hoop ik.
Prima passend in het profiel: wel technische kennis, maar ook voorzien qua bagage om in een team en naar klanten te kunnen functioneren. Kortom,dat wilde wel vlotten.
We konden het snel eens worden, maar tijdens het bespreken van de aanbieding viel me ineens en ding erg op: Leo had een gat in zijn schoenzool. Ook Joop had het gezien. Toen hebben we maar de opmerking naar Leo gemaakt, dat hij van zijn eerste salaris een paar nieuwe schoenen moest kopen.
Kortom Leo was snel ingewijd. Tenslotte kwam het er op neer, er wordt hier hard gewerkt, maar het moet ook bijzonder gezellig zijn.

Welnu, Joop had daar veel gevoel voor. De mensen hoorden graag bij deze succesvolle club, waar de nodige ruimte was voor eigen invulling en waar het goed toeven was.

Dankzij Joop.

Theo Kimmel