Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,

Een idiote herinnering die bij me opkwam toen ik aan jou dacht was die grote steen die bij jou altijd op het bureau lag. Als we dan elkaar vroegen hoe het met een project stond, dan was steevast het antwoord. Goed want het ligt onder de steen bij Joop. Bizar dat dit de eerste herinnering was die in mij opkwam. Eigenlijk niet terecht, want ik herinner me jou als een groot en gedreven vakman met passie voor zijn vak en als zodanig ook aanstichter van het feit dat ik me nu al 25 jaar bezig houd met datacommunicatie wat ik overigens nog steeds een boeiend vak vind. We hadden destijds een leuke club, die door jou werd geleid en waar ik vermoed dat we er allemaal met plezier naar terugblikken. Wie herinnert zich niet de fameuze Ingenieur van de Pik, Kiekens, Snuitje, het duo Jansen & Jansens, kortom het lijkt wel een oude televisieserie…nu ik eraan terug denk. Inmiddels ook met een echte filmster Frank-Jan als oogarts!

Ik verheug me op de 26e want dan kunnen we je allemaal nog eens het “oude gevoel” van vroeger doen herleven. Dat moet je zonder meer een goed gevoel geven Joop. Het ga je goed!

Overigens kwam ik nog een oude uitgave van de Geascoop tegen, die ik heb gescand alsmede een recente afbeelding van mezelf.

Groet,
Peter Schmidt