Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,
'Ik vond het een plezier om met je samen te werken, omdat… ' Tja, daar moet ik dan iets over zeggen en dat doe ik erg graag. Het is al weer een tijdje geleden maar voor mij nog altijd een heel belangrijke periode. Als net-afgestudeerde heb jij me bij het Staatsloterijproject binnengehaald. Niet alleen was dit voor mij een goede uitdaging, het was ook een heel plezierige werkomgeving. Met name de eerste tijd, waarin we met z'n drieën, (met Rob Bakker), waren weggestopt op de zolder in de Scheepmakerstraat, achter het archief, was erg goed voor onze teamgeest. Ik herinner me dat we altijd vol bewondering getuige waren van de ene na de andere memo die je aan de lopende band wist te produceren. En de inhoud was zonder uitzondering van hoge kwaliteit. We hebben veel (met name leuke) dingen meegemaakt. Ook wel minder leuke, zoals toen ten gevolge van een wat brute remactie van mij, jouw auto aan de achterkant enkele centimeters werd ingekort. Van dit laatste heb ik overigens nooit gemerkt dat dit gevolgen had voor mijn beoordeling. De projecten voor het terminalnetwerk, en later ook Cotass waren voor mij een uitstekende leerschool, waarin jij als een soort 'godfather' over ons waakte. Naast het zakelijke hadden we ook privé goede contacten, en deelden we de interesse voor klassieke muziek. Al met al voor mij een uitstekende basis voor mijn verdere carriërre. En misschien heeft je eerste echte baan wel een link met je eerste liefde. Op een zeker moment komt er een eind aan, maar daarna denk je er altijd met een bijzonder gevoel aan terug…. Om antwoord te geven op de eerste vraag:

.. Omdat je mij in het diepe gegooid hebt .. Omdat we een erg goed team vormden .. Omdat ik een hoop van je geleerd heb .. Omdat je mijn soms kritische houding accepteerde .. Omdat je je ook persoonlijk voor mij interesseerde
Bij de loterij geldt: 'zonder geluk vaart niemand wel'. Ik wens je veel geluk toe.

Peter Kerkstra


Hallo Peter,

Als het niet zo'n prettige periode geweest zou zijn, had je het ook rustig kunnen zeggen. Dat had er ook nog wel bijgekund, bij alles wat ik te lijden heb gehad. Maar het belangrijkste is mijns inziens geweest dat we veel hebben gelachen, daar op die zolder bij SENS. En, niet in de laatste plaats, dat we ons vaak genoeg hebben verbaasd. Over de klant, over collega's en vaak over leveranciers. Vreemd genoeg zaten we daarin heel vaak onderling wel op één lijn, alhoewel we ook wel genoeg onderlinge meningsverschillen hadden.

En ja, als je met een hok jonge honden zit, kun je verwachten dat er soms aan het behang wordt geknaagd. Zolang het maar geen stoelpoten zijn en het in het positieve is bedoeld, nietwaar?

Ik vond het heel leuk je weer eens terug te zien en wens ook jou en je gezin veel gezondheid en geluk.

Joop