Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,

Ik weet niet meer precies wanneer ik voor je ben gaan werken, maar dat moet minstens 25 jaar geleden zijn. Ik ben begonnen als je secretaresse bij de afdeling Datacommunicatie van, toen nog, Geveke Elektronica b.v. We zaten in het gebouw tegenover het Coengebouw, vlak bij het oude station Sloterdijk.
De computers/beeldschermen die we toen gebruikten, liepen regelmatig vast, vooral als je synthetische kleding droeg! Er lag ook vloerbedekking op de grond en de combinatie droge lucht, het schuiven over de vloerbedekking en synthetische kleding veroorzaakte blijkbaar een soort statische elektriciteit, dat was de verklaring voor zover ik me dat herinner.

Ik kan me ook nog herinneren dat je de eerste in mijn omgeving was die een cd-speler had. We zijn een keer met de afdeling bij je thuis geweest en daar stond zon apparaat. Fascinerend vond ik die kleine schijfjes die toen in plaats van de lps kwamen. En we zijn nog eens samen op stap geweest naar een tuincentrum, op zoek naar wat grote planten. Dat moest wel hydrocultuur zijn, want die hoefde je niet zo vaak water te geven.

Daarna kwam de verhuizing naar het nieuwe gebouw bij het nieuwe station Sloterdijk. Ik ben me toen meer gaan bezighouden met de inkoop van datacommunicatie en peripherals. Ik heb uiteindelijk afscheid van iedereen moeten nemen omdat mijn vriend (nu mijn man) een baan in Engeland kreeg aangeboden. Daar hebben we 4 jaar gewoond. We wonen nu al weer zon 18 jaar in Muiderberg en hebben 2 jongens, van 17 en 14 jaar.

Joop, ik wens je heel veel plezier en hoop dat je zult genieten van al die nieuw verworven vrije tijd. En het lijkt me ontzettend leuk om je weer eens te ontmoeten!

Heel veel liefs van Odilia van der Heijden