Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Ha Joop!

Ik heb het even nagezocht: Op 19 maart 1984 ben ik als desk sales engineer bij je komen werken bij de afdeling datacommunicatie. (Het salaris bedroeg 2700 gulden per maand).

Ik had geen beter eerste baantje kunnen wensen. Direkt van school kwam ik in een jong team terecht waar jij me liet kennis maken met het bedrijfsleven. Naast dat ik een idee kreeg wat werken inhield, werden we onder jouw leiding ook een team. Met zijn allen een weekend weg met de stoomboot van Jan, Centerparcs laten zien hoe je echt feest viert met biertap en braadspit. En natuurlijk met zijn allen naar Bologne sur Mer, waar je Risseeuw zelfs een bijdrage voor ontfutselde. De verhuizing van de Kabelweg naar het nieuwe pand aan de Donauweg. Waar ik ‘s ochtends na een nacht de verhuizing begeleid te hebben gelukkig zonder alcohol controle naar huis ging. Je hebt me altijd de ruimte gegeven om nieuwe dingen te ontdekken. Toen vond ik dat niet meer dan normaal, achteraf grote waardering daarvoor!

Samen gingen we bij een klant het nieuwe G2123 modem met eigen gebouwde LAR functie demonstreren. Dat ding werkte natuurlijk niet tijdens de demonstratie. Ik weet nog goed dat je me influisterde “ flikker het ding van tafel af, dan zeggen we dat hij helaas stuk gegaan is” . Zo leerde ik dat er meerdere creatieve manieren zijn om een probleem op te lossen!

Na vele omzwervingen heb ik inmiddels al weer ruim twee jaar mijn eigen bedrijfje VASEOM. Nog steeds ben ik blij dat jij me als mentor het bedrijfsleven heb laten ontdekken!

Joop bedankt!

Leo van Selm
Managing Consultant
Vaseom b.v.