Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,
heel hartelijk dank voor de uitnodiging voor je afscheidsreceptie.

Ik ben de 26ste in Oostenrijk en kan dus helaas niet komen. En dat is heel erg jammer, want ik had je graag persoonlijk gezien en gesproken.

Mijn Getronics tijd, onder jouw leiding, blijft een van mijn allermooiste herinneringen uit mijn carriere. Het was de perfecte combinatie van hard werken, succes, collegialiteit en veel plezier. Een combinatie die niet zo vaak voorkomt, maar gelukkig hebben we dat toch kunnen meemaken. Van de Kabelweg, via de Donauweg, naar de Hogehilweg; met steeds meer producten en mensen. Met uitstapjes naar Frankrijk, de polder en ergens kamperen op een eiland in Zuidholland. Kortom een zeer geslaagde tijd.

Daarna is er voor jouw nog heel veel gebeurd bij Getronics en ben ik naar UB vertrokken, in het verre Belgie. Niet wetende dat Cisco waar we toen de eerste routers van verkochten nu zo'n belangrijke plaats in mijn leven heeft.

En nu, na 39 jaar (had je er geen 40 van kunnen maken) gaat er een nieuwe tijd voor je aanbreken. Met nieuwe uitdagingen en opportuniteiten. Ik wens je heel veel plezier, geluk, gezondheid en succes in dit nieuwe tijdperk.

Als je ooit in de buurt van Brussel bent en ik ben op kantoor die dag (wat nou ook niet zo vaak gebeurt, met een internationale functie) dan is dat een mooie gelegenheid om even te gaan lunchen, bijvoorbeeld en bij te praten.

Het zal een zeer feestelijke en gezellige bijeenkomst worden de 26ste. Ik hoop dat verder iedereen aanwezig zal zijn en doe de hartelijke groeten aan allemaal.

Heel veel succes en tot ziens!

Joost

==============================
Joost Drieman
Director Market Intelligence
Cisco SystemsHallo Joost,

Jammer dat je niet in staat was de receptie bij te wonen. Het was heel gezellig en ook als reunie bedoeld; we hebben je dan ook node gemist.

Wordt voortgezet.

Groet,

Joop.