Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,

39 jaar Getronics, wat een tijd, daar ben ik met mijn 19 jaar Getronics nog maar een broekie bij! Ik was ook een broekie in 1990, toen jij mijn manager werd bij Datex Telematica.

Jij was mijn tweede 'baas' bij Datex Telematica, eerst Bert Kroes en toen jij. Een groot contrast was dat, twee totaal verschillende persoonlijkheden! Toch waren we heel snel aan elkaar gewend en het klikte heel erg goed. Ik herinner me die tijd als een periode waarin ik heel veel heb geleerd en gegroeid ben in mijn werk, omdat jij mij ook de ruimte gaf om de zaken in te vullen zoals ik vond dat dat moest. Je steunde mij daar ook in en mede daardoor kon ik er achter komen waar de uitdaging voor mij lag binnen Getronics.
Na de overgang van Datex Telematica naar Synergie, gingen jij en ik allebei een andere kant op binnen de organisatie. Af en toe hadden we nog contact en dat was leuk.

Joop ik wens je ontzettend veel plezier tijdens je welverdiende pensioen, jou kennende heb je genoeg om handen en zul je je uitstekend vermaken!

Hartelijke groet,

Jennifer van den Berg