Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Beste Joop,

Wat me altijd is bijgebleven is het sollicitatie gesprek samen met Theo Kimmel. Theo en jij altijd goedlachs. De doorslag bij mij gaf dat jij wist te melden dat in de datacommunicatie werken een investering in de toekomst zou zijn en dat was helemaal waar gebleken. Ik heb het als zeer fijn ervaren met je te werken, want voor elk probleem had je een oplossing, en als je in het begin van je carrière op die manier op het goede spoor wordt gezet, dan kan ik niets anders zeggen dat ik daar veel aan heb gehad. Sterker nog, ik vertel nu nog wel eens bij KPN hoe we een specifiek probleem vroeger bij Geveke Electronics oplosten. Dan zie ik soms nog steeds verbaasde gezichten met daarbij een uitstraling van “briljant” !!!

Ik werk nog wel met Getronics samen, maar dan de Pink Roccade tak. Ik zie dan dat er veel veranderd is maar toch zelfs bij Pink zie je (al) elementen terug die diep in de Getronics cultuur zijn geworteld “Gaan met die banaan”.

Ik hoop dat je straks van je pensioen zal gaan genieten, met vele fijne momenten. Het is je gegund

Met groet,

Dico van den HeuvelHallo beste Dico,

In die periode dat we heel veel jonge mensen uit de arbeidsmarkt of zo van school haalden hadden Theo en ik ieder een eigen 'rol'. Om ervoor te zorgen dat mensen die we graag wilden hebben echt zouden 'toehappen' nadat ze enthousiast waren gemaakt door onze verhalen, begon ik als ik dacht dat we beet hadden juist uit te dagen en te beweren dat het allemaal ook wel eens niet zo heel makkelijk zou zijn. Veel en hard werken, veel pionieren en diepte investeringen in je carriere plegen. Als je dan uit het juiste hout was gesneden en je zou nog getwijfeld hebben gaf dat vaak de doorslag!

Het heeft er in elk geval voor gezorgd dat we een homogene club werden - jong, gedreven en gelijkgestemd.

We hebben, ook samen, altijd lekker gewerkt.

Hartelijke groet,

Joop