Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 
 

Joop,

Ik vond het een plezier om met je te werken omdat je een scherpe en vaak verrassende analyse wist te combineren met het creëren van ruimte voor je medewerkers om zich te ontwikkelen.
Je zeer kenmerkende stijl waarin je een typisch technische benadering (nerd's naar de kroon stekend) wist af te wisselen met de blik van een man van de wereld, zal me altijd bijblijven.

Je was een baken van rust in de woelige ICT wereld.

Carel RuttemanBeste Carel,

Dank je voor je waardering. Vergeet echter niet dat 'plezier in samenwerking' altijd wederzijds is, anders kan het nooit van lange duur zijn. Wil je in een samenwerkingsverband gerespecteerd worden, moet je ervoor zorgen dat je voor alle partijen ook echt 'partij' bent, wat zoveel wil zeggen dat je hun taal spreekt en tenminste over het basale deel van hun kennisgebied iets weet.

Tja, als je dan in je carrière veel met klanten, managers, internationale leveranciers en medewerkers/nerds hebt verkeerd, kun je verwachten dat je snel kunt schakelen tussen abstract en concreet, tussen techniek en benefits, tussen grote lijnen en details.

Hartelijke groet, Joop