Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 

Joop & Snuit

Beste Joop,

Hier een berichtje van Snuitje. Uit de toenmalige TV serie Pipo de Clown. Grote parels, kleine parels. Ik heb mijn bijnaam te danken aan jouw periode vanaf 1985, daar ben ik je dan ook nog steeds dankbaar voor? Deze periode was voor een ieder die deel uit maakte van jouw Datacommunicatie en Netwerken imperium, een onvergetelijke tijd. Niet alleen qua werksfeer, collegialiteit en maar zeer zeker ook qua business. Een modem, onze parels uit die tijd kostte al gauw een gulden per bit met marges van 35-45%. Collega’s, ex-collega’s, gepensioneerden,
directeuren, ex-directeuren praten nog steeds vol lof over die periode. Een periode waarin volgens een ieder het hart van Getronics (Electronics), later Getronics, is gevormd.

De boeven Snuf en Snuitje uit Pipo de Clown
De kracht van jouw Joop, is dat je leiding kon geven zonder dat je daar echt veel moeite voor moest doen. En zonder dat je er zelf als werknemer erg in had. De vrijheid, die je gaf, de kennis van het vak die jij bezit op bit nivo, ging mij zelfs soms te ver. En nog steeds. Onder jouw supervisie heb ik begrepen dat er naast prinsjesdag ook nog andere protocollen bestonden.

Ik heb veel aan je te danken en je hebt me veel uitdagingen gegeven. Eén daarvan was het ontwerpen en opzetten van de eerste catalogus, in samenwerking met Max van Gelder en Willy Boes. Deze catalogus, Joop, verscheen officieel in 1988/1989 (1e exemplaar nog steeds in mijn bezit) en heeft veel bijgedragen aan de omzet van D&N maar bovenal veel plezierige momenten achtergelaten. Voor de uitreiking werd zelfs Ton (Risseeuw) uitgenodigd. Ook daar zijn gelukkig nog veel leuke foto’s en herinneringen van bewaard gebleven. Voor mij betekent de periode van jouw Datacommunicatie & Netwerken uit een periode waar veel werd ge-netwerkt en waar we beiden tot op de dag van vandaag veel “datacom vrienden ‘’ aan over hebben gehouden.

Ik wens je het allerbeste en geniet vooral van de vele herinneringen uit het verleden, het heden en de toekomst.

Goede groet,
Snuit

Beste Armand,

Dank je voor je vriendelijk woorden. Je hebt nooit echt veel aanmoediging nodig om een nieuwe uitdaging op te pakken en dat maakt 'managen' van medewerkers echt eenvoudig. Jij was destijds met velen een van de 'smaakmakers' in de afdeling. Ik kon het het niet uitstaan geen echte foto van je op deze pagina te zien en daarom heb ik een stuk van een foto gebruikt die het beste aansluit bij jouw aanhef.

Dank, Joop

P.S. Armand:

Informatie kaart 1: Voor productgerichte informatie of een oriënterend gesprek s.v.p. aankruisen waar je belangstelling naar uitgaat. Extra catalogus: Wij kunnen ons voorstellen dat jij JOOP ook geïnteresseerd bent in deze catalogus. Misschien wilt u dat wij anderen binnen uw bedrijf een exemplaar toesturen. Je hoeft dan alleen deze kaart ingevuld te retourneren. Wij zorgen voor de rest.

Het feestcomité heeft mij ook weer eens weten te strikken, om jou op de 26ste juni 2007 een onvergetelijke dag te bezorgen. Ik hoop dat we daarin geslaagd zijn. In ieder geval heb ik met veel plezier aan jouw laatste Getronics (Geveke electronics)– en eerste pensioendag meegewerkt.

Quote uit onze Catalogus 1988/1989: