Home

  Receptie en feest

  Leuke foto's

  Een terugblik in je verleden…


 
 

Dankzij Joop loop ik al weer acht jaar rond bij Getronics (PinkRoccade).

Als kunsthistoricus opgeleid heb ik me laten omgescholen tot webeditor, aangezien ik me nooit heb laten beperken door alpha- of beta-hokjes. Ik vind eigenlijk van alles interessant. Daartoe behoren ook computers, programmeren en het internet. Getronics Networks & Services zocht net een webmaster voor haar intranet, omdat mijn voorgangster naar Nederland was doorgeschoven. Joop gaf me de kans om hier in te springen - inmiddels ben ik al weer drie versies intranet, twee systemen voor het internet, zes managers, vier integraties en ettelijke projectsites verder. Het (leren) leren gaat immer door.

Beiden zijn we inmiddels elders in de organisatie beland, Joop bij Corporate HR, ik bij Data Centers & Hosting Services. Twee maanden geleden zagen we elkaar voor het laatst, ik hielp bij een nieuwe versie CMS voor de corporate website, Joop was bezig projecten af te ronden of over te dragen.

Joop, ga door aimabel en capabel te zijn. Life goes on, dus je weet je zeker genoeg dingen om je bezig te houden, ook als dat niet hier is.

 Arjan

Voorjaar 2007 in Hanoi, Vietnam

Hallo Arjan,

Volgens mij ben jij mogelijk wel de laatste die ik in mijn lange carrière heb aangenomen binnen Getronics en het doet mij plezier om te zien dat je nog steeds je draai kan vinden binnen dat interessante bedrijf. Het is beiderzijds weer eens een goede keuze geweest blijkt wel en je bent niet de eerste medewerker uit een totaal andere opleidingssfeer die zijn draai helemaal binnen Getronics heeft gevonden.

Ja, inderdaad, je moet flexibel zijn, je aanpassen aan nieuwe situaties en vooral - blijven leren! Stilstand is achteruitgang, nietwaar?

Ik dank je voor al het werk dat je aan deze site hebt verricht. Daarmee heb je me in elk geval 'opgezadeld' met de opdracht om zelf ook te blijven leren, ditmaal om zelf ook eens te webmasteren. Ik ben hard bezig en hoop nog eens vaker van je te leren.

Hartelijke groet, Joop