Nordic Walking clinic voor leden van de VGG
Home

Nordic Walking techniek

De Boshut


Joop_wandelen_karikatuur

Op maandagen wil ik een Nordic Walking Clinic houden voor VGG leden in de Waterleidingduinen van Amsterdam, ingang Panneland bij Vogelenzang. Er is plaats voor 5 ‘cursisten’, waarvan er twee eventueel geen eigen stokken hoeven te hebben. 

De start is om 9:30 en de wandeling duurt 1 tot 1  uur, waarna van de koffie of andere versnaperingen genoten kan worden in de gezellige Boshut bij de ingang.

 
Een paar afspraken voorafgaand:

>> Iedereen die meeloopt doet dat voor eigen risico en rekening, alhoewel de entree tot het gebied is betaald.


>> Vooraf dienen lopers zich bij mij aan te melden; mijn site zal voor elke clinic-dag vermelden welke personen zich hebben aangemeld en aldus aangeven hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Ook wordt daarop vermeld of er nog stokken geleend kunnen worden.


>> Aanmelden bij voorkeur per e-mail (nordic apestaartje joopsmit punt nl) ; afberichten per mobiel - nul zes drie zes drie twee zes vier acht twee. Van de deelnemers heb ik e-mail adres en telefoon/mobiel nummer nodig


>> Als groep houden we rekening met elkaars capaciteiten en blijven we bij elkaar.


>> Verwacht geen volledige cursus Nordic Walking en wat ik doe vervangt ook geen cursus. Wel kun je een introductie verwachten of een kritische blik op je loopstijl en techniek. Het verdient aanbeveling om ook kennis te nemen van de Nordic Walking techniek elders op mijn site. Ben je of word je serieus met Nordic Walking dan is het het beste een cursus te boeken bij een sportschool of bevoegd instructeur.